Kék hírek, bulvár

2012.12.15. 10:44

Kimentették a lakót az égő máriahalmi házból

Mozgalmas napuk volt pénteken megyénk tűzoltóinak. Égő háznál és balesetnél is kellett menteniük.

Kemma.hu

Stolczenberger Klára, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője úgy tájékoztatta a kemma.hu-t, hogy több tűzoltó egyeségnek is Tatára, az Iskola utcába kellett vonulnia, ahol egy családi ház villanyóra szekrénye égett. Az egységek a tüzet egy porral oltóval eloltották, a helyszínt az EON munkatársainak átadták.

Tatabányán az Erdész úton lévő körforgalomnál kellett segíteniük, ahol két személygépjármű ütközött, és az egyik fel is borult. Az egységek kiérkezéséig a mentők a két sérültet kiszedtek a kocsiból, majd kórházba szállították őket. Az egységek az áramtalanítást és a forgalmi akadály megszűntetését végezték el.

Bajnáról és Nyergesújfaluról Máriahalomra, a Jókai utcába kellett menniük a tűzoltóknak, ahol egy romos családi ház két helyisége égett, a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A bent lakó embert a mentősök kórházba szállították megfigyelésre. A lángokat a tűzoltók megfékezték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!