Kék hírek, bulvár

2012.12.19. 17:33

Az óvodai ünnepség alatt lopott

Címkék#Naszály

Miközben karácsonyi műsort adtak az óvodások, egy negyvennégy éves nő nem az unokáját nézte, hanem inkább pénztárcát lopott.

Kemma.hu

Kedden kapta a rendőrség a bejelentést, miszerint a naszályi óvodában lopás történt. Egy személyzeti öltözőben elhelyezett pénztárcából valaki ellopott nyolcvanezer forintot. Az intézményben dolgozók a rendőröknek elmondták, aznap tartották a karácsonyi ünnepséget, így nagy volt a jövés-menés az intézményben.

Az óvoda dolgozói közül többen emlékeztek azonban egy nőre, aki bekéredzkedett az öltözőhelyiség mellett lévő mellékhelyiségbe. Kiderült továbbá az is, hogy a nő, bár unokáját kísérte el az ünnepségre, ő azon mégsem vett részt. A hatóság emberei rövid időn belül el is jutottak hozzá. A nő először ugyan tagadott, végül azonban a járőr célzott kérdéseinek hatására bevallotta; ő követte el a bűncselekményt.

A 44 éves naszályi nőt előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást, és kezdeményezik gyorsított eljárásban bíróság elé állítását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!