Kék hírek, bulvár

2012.09.28. 09:07

Rendőrautónak hajtott a részeg kerékpáros

Dülöngélve kerékpározott, a rendőrautónak is neki ütközött az a 78 éves férfi Oroszlányban, akit megpróbáltak igazoltatni a járőrök.

Kemma.hu

Egy ittas kerékpárossal szemben akartak intézkedni a járőrök. A 78 éves férfi Oroszlányban, a Rákóczi Ferenc úton kerékpározott forgalommal szemben, mikor a járőrök figyelmeztetni és ellenőrizni akarták, hogy idős kora miatt vezeti bizonytalanul a kerékpárt ráadásul a forgalommal szemben, vagy ittas állapota miatt nem tud egyenesen közlekedni.

A járőrök elé kerültek, majd megállásra szólították fel, de az idős férfi, fékezés és irányváltoztatás nélkül, a szolgálati gépjárműnek ütközött, majd az úttestre borult. A férfinak nem lett nagyobb baja, a tenyerét horzsolta le és szerencsére a rendőrautó sem sérült meg. A járőrök gyanúja azonban beigazolódott, az oroszlányi férfit ittasan közlekedett kerékpárjával.  

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság felhívja a városban élők figyelmét a kerékpárút kialakításával együtt járó forgalmi rend változásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!