Kék hírek, bulvár

2012.09.30. 15:25

Négyszázezer forintot lopott az idős nőtől

Beismerte a bűncselekmény elkövetését az az almásfüzítői asszony, aki még péntek délelőtt ment be egy idős almásfüzítői hölgy házába, majd onnan figyelmét elterelve eltulajdonította 400 000 forintot érő ékszereit.

Kemma.hu

A trükkös tolvaj egy pohár vízért kopogott be a sértetthez. A néni nem gondolta volna, hogy egyszer őt is próbára teszik, és kihasználva segítőkésségét eltulajdonítják értékeit. Az asszony végül bejutott a házba, ahol elterelve a sértett figyelmét gyorsan felemelt egy porcelán ékszertartót, és eltulajdonította a benne lévő arany és egyéb ékszereket.

Az idős hölgy emlékezett a vizet kérő nőre, így pontos személyleírást tudott adni a rendőröknek. A járőrök egy festett szőke hajú, lila szemöldökű nőt kerestek. Ilyen személyleírással kevesen laknak Almásfüzítőn, így nem volt nehéz megtalálni. A rendőrök késő este érkeztek meg a trükkös tolvaj házához. Látták, amint felkapcsolják a szobákban a lámpát, így tudták, hogy otthon vannak. Közelebb mentek, bekopogtak, majd többszöri felszólításra a keresett asszony előjött a házból, akit az idős sértett egyértelműen felismert.

A nőt előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatása során a terhére rótt bűncselekményt elismerte, a hatósággal együttműködve részletes beismerő vallomást tett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!