Kék hírek, bulvár

2012.09.03. 10:29

Fél éve keresték a rendőrök a garázda fiatalt

Garázdaság miatt kereste a Komáromi Rendőrkapitányság azt a 18 éves tatabányai férfit, akit szeptember 3-án hajnalban fogtak el a Tatai Rendőrkapitányság járőrei.

Kemma.hu

A rendőrök éppen buszvégállomásnál járőröztek, amikor felfigyeltek a fiatal férfira. Igazoltatták, így derült ki, hogy a Komáromi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene.

A fiatalember még márciusban a komáromi buszpályaudvaron rugdosta meg a táblákat, amelyből több letörött a tartóoszlopról. A komáromi rendőrök gyorsan reagáltak a bejelentésre és a bűncselekmény helyszínétől nem messze elfogták a fiatalembert, aki ellen garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség.

Őrizetbe nem vették őt, szabadlábon hagyása mellett indult meg ellene az eljárás. A rendőrség többször is idézte, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatban kihallgassa őt, de egyszer sem jelent meg a kapitányságon, ezért elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. A fiatalember ezúttal már nem szabadul ilyen könnyen, a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!