Kék hírek, bulvár

2012.09.26. 11:26

A gyerekotthonban lopták meg az iránokat

Címkék#Tatabánya

Illegálisan érkezett hazánkba egy iráni testvérpár, akiket átmenetileg egy tatabányai gyermekotthonban helyeztek el. Itt követtek el velük szemben bűncselekményt. A 13 és 16 éves fiúk szobájában 200 eurót talált az intézet egyik neveltje.

Kemma.hu

A testvérpár reggelizni indult 2012. szeptember 25-én, így szobájukba észrevétlenül lopózhatott be a 17 éves fiú, aki gyorsan zsebre tette a pénzt, majd sietve a belvárosba ment. A Tescohoz buszozott, ahol beváltotta az eurót, majd a pénzből cigarettát vásárolt.

Ezt követően a fiatal fiú már nem busszal közlekedett tovább, taxival vitette magát Dózsekertbe egy játékterembe, ahol játszani kezdett a gépeken. Miután megunta a játékot, taxival visszament a Tescoba és megebédelt. Itt fogták el őt a rendőrök, akik reggel óta keresték a fiút. Előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol részletes beismerő vallomást tett.

A 17 éves tatabányai fiúval szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!