Kék hírek, bulvár

2012.09.22. 09:16

15 napot kapott a csokitolvaj

Címkék#oroszlány

15 napra ítélte a bíró azt a 18 éves oroszlányi fiatalembert, akit bolti lopáson ért tetten a biztonsági őr szeptember 20-án Oroszlányban

kemma.hu

Csokoládékat lopott a hipermarketből, de elvinni nem tudta az édességeket, a biztonsági szolgálat munkatársa elfogta és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig.

A bejelentés szerint 1815 forint értékben tulajdonított el csokoládét, de a rendőrök szakszerű ruházatátvizsgálásának köszönhetően további édesség került elő zsebeiből, így a lopási kár gyorsan a duplájára emelkedett, mely a tettenérésnek köszönhetően a helyszínen megtérült.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztálya szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt eljárást indított a 18 éves oroszlányi fiatalemberrel szemben. Szabálysértési őrizetbe vették, majd 2012. szeptember 21-én délután gyorsított eljárás keretén belül bíróság elé állították, ahol 15 nap elzárást kapott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!