Kék hírek, bulvár

2012.08.23. 16:52

A tatabányai családi dráma háttere: nem látott más kiutat az apa

Először gyógyszerekkel próbáltak végezni magukkal, de az nem sikerült, ezért döntött úgy az apa és az anya, hogy felvágják a gyerekek ereit is a tatabányai hotelben.

kemma.hu

Két gyermeket és két felnőttet szállított kórházba a mentő szerdán délután egy tatabányai hotelből vágási sérülésekkel, melyeket a család férfi tagja okozott élettársán és gyermekein, majd önmagát is megsebesítette.

A családfő gyanúsítotti kihallgatása során elismerte tettét. Elmondta, hogy rossz anyagi körülmények közé kerültek, melyből nem látott más kiutat. Hiába próbálkozott hazai és külföldi munkavállalással, valamennyi lehetőség kudarcba fulladt.

Élettársával közösen határozták el, hogy a lehetetlennek vélt helyzetet gyilkossággal és öngyilkossággal oldják meg. Elsőként gyógyszerrel próbálkoztak kedden este, de az hatástalannak bizonyult, ezért szerda reggel a családfő élettársa belegyezésével csukló tájékon megvágta mindkét gyermek ütőerét, majd ugyanezt tette élettársával és önmagával is.

A halál beálltának elhúzódásával a férfiban megszólalt a lelkiismeret és végül értesítette a mentőket, akik a gyors beavatkozásnak köszönhetően megmentették a család életét.

A férfi és élettársa ellen több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. Őrizetbe vette őket és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!