Kék hírek, bulvár

2012.02.15. 15:17

Halálos baleset: megnyitották az M1-est a forgalom előtt

Újra járható az M1-es autópálya a főváros felé vezető oldalon, Tatabányánál. A sztrádát korábban egy halálos karambol miatt kellett lezárni.

Kemma.hu

Este negyed hétkor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete arról tájékoztatta a kemma.hu-t, hogy az M1-es autópályán feloldották az útzárat a Tatabánya-Újváros és a Tatabánya-Óváros közötti szakaszon.

Korábban ezt írtuk:

Az M1-es autópálya Budapest felé haladó oldalán, az 56-os kilométerszelvényben két kamion és egy személyautó egymásba ütközött a szerdai hóesésben az óvárosi lejáró előtt.

A kemma.hu egyik olvasójának információját a rendőrség szóvivője megerősítette, s kiegészítette azzal, hogy két súlyos sérültet szállítottak kórházba a mentők, míg az egyik utas életét már nem tudták megmenteni, a helyszínen elhunyt. A helyszínelés időtartama alatt a kocsisor feltorlódott.

Az autópálya mérnökség ügyeletén megtudtuk, a forgalmat Tatabánya Újvárosnál terelik le, visszatérni Óvárosnál lehet a sztrádára.

A hóesésben nem ez volt az első forgalmi akadály. Bajna és Nagysáp között három kamion zárta el az utat, míg Bajna és Bajót között a hó miatt kellett elterelni az autósokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!