Kék hírek, bulvár

2012.02.07. 11:05

Elkapták az Ácson dolgozó betörőket

Címkék#Ács

Bő egy hónapot „garázdálkodhattak” a betörők a Komárom-Esztergom megyei Ácson, hétfőn azonban a csoport utolsó két tagját is elfogták a rendőrök.

kemma.hu

Januárban szaporodtak el a családi házas betörések a Komárom melletti településen. Hat eladásra szánt házba hatoltak be az elkövetők. Úgy számoltak, hogy az eladásra kínált otthonokban feltehetően nem laknak, így nyugodtan tudnak „dolgozni” éjszaka.

A rendőrök megerősített szolgálatban figyelték a település éjszakai életét, így sikerült tetten érni a betörőket január 28-án. A 4 fős társaságból ketten elmenekültek, 2 fiatalembert viszont elfogtak a rendőrök. A nyomozók ez után megtudták, hogy még három férfit kell még megtalálniuk ahhoz, hogy megszűnjenek a betörések Ácson.

A csapat harmadik tagját még másnap, január 29-én elfogták, miután belefutott a járőrök ellenőrzésébe. Őt őrizetbe vették, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

2 társát keresni kezdték a rendőrök. Csak idő kérdése volt, hogy megtalálják, ami hétfőn sikerült. A Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette őket és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!