Kék hírek, bulvár

2011.09.20. 15:11

Orgazdát és tolvajt is fogtak az önkormányzat tippjére

A tokodi önkormányzat két esetben is adott tippet a rendőröknek. Mindkettő bejött, többféle bűncselekmény elkövetőit is elkapták.

Kemma.hu

Két sikeres nyomozás is Tokodhoz köthető, és mindkét esetben az önkormányzat volt a tippadó. A városvezetésnek volt köszönhető, hogy előzetes letartóztatásba került egy helybéli férfi, akit súlyos testi sértéssel, garázdasággal, zaklatással és lopással gyanúsít a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A többszörösen büntetett előéletű férfi ellen az Esztergomi Rendőrkapitányságon is folyamatban van eljárás orgazdaság vétség bűncselekményének megalapozott gyanúja miatt.

Szintén a polgármesteri hivataltól jött a füles, miszerint az Újhegy dűlőben egy pincénél több motorkerékpárt tárolnak, melyek lehetséges, hogy bűncselekményekből származnak. A rendőrök megnézték a helyet. Az ablakon át a pincében két nagyobb méretű robogót, két cross motort és egy Babetta segéd-motorkerékpárt láttak.

Mivel a pince zárva volt, ablakait rács védte, oda nem mentek be a rendőrök, az udvarban viszont szétnéztek. Találtak egy kék színű Ford Scorpio típusú személygépkocsit, amelynek csak a hátsó rendszámtáblája volt felhelyezve. Ezt ellenőrizve kiderült, hogy a rendszám egy Honda Civic típusú személygépkocsira lett kiállítva, melyet korábbi tulajdonosa június 3-án adott el. A rendőrök az autó alvázszáma alapján kiderítették a jármű eredeti rendszámát, így jutottak el annak jelenlegi tulajdonosáig, aki a pince birtokosa is egyben.

A férfit elszámoltatták, de nem árulta el, hogy a motorokat honnan szerezte. Egyről bebizonyosodott, hogy lopott volt, a többiről szakértő mondja meg, ki a jogos tulajdonosa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!