Kék hírek, bulvár

2011.09.13. 13:26

Mindent vitt, amihez hozzáfért

Címkék#Tatabánya

A munkahelyét, de még a szüleit sem tisztelte az a tatabányai tolvaj, akit elfogtak a rendőrök. Innen is, onnan is lopott már.

Kemma.hu

Egy 21 és 18 éves tatabányai férfit állítottak elő hétfőn a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói.

Egy családi házba történt besurranás kapcsán került a nyomozók látókörébe a 21 éves férfi. A felsőgallai házban augusztus 22-ről 23-ra virradóra járt tolvaj. Az akkor még ismeretlen elkövető a nyitott ablakon át jutott be a házba, ahonnan laptopot és GPS-t vitt magával. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, sőt további négy lopást is bevallott.

Elmondta, hogy a nyár során a síkvölgyi tóban fürdőzőktől mobiltelefont lopott el, a munkahelyéről processzort, míg a szüleitől szintén mobiltelefont lopott. Kihallgatása során az is kiderült, hogy a felsőgallai családi ház tulajdonosának egy másik ingatlanába is ő jutott be a bejárati ajtó zárnyelvének kitolásával és onnan két hifi-tornyot és egy tv-t vitt magával.

A nyomozók úgy gondolták, hogy ezeket a bűncselekményeket egyedül nem követhette el. Főleg, hogy korábban már egy társával együtt kelorábban társával már felelnie kellett vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt, így a nyomozók elsőként korábbi bűntársát keresték meg. Tovább nem is kellett nyomozniuk, a 18 éves tatabányai fiatalember elismerte, hogy ezúttal is ő segédkezett barátjának.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két férfival szemben lopás megalapozott gyanújával indított büntetőeljárást és vizsgálja, hogy a fentieken kívül követtek-e el más bűncselekményeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!