Kék hírek, bulvár

2011.08.09. 09:38

Nem a skodás hibájából történt a halálos baleset

Újabb információkkal szolgált a rendőrség a pénteken, Oroszlány és Környe között történt halálos balesettel kapcsolatban

kemma.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, egy 38 éves oroszlányi férfi Opel Astra személygépkocsijával haladt Környe irányából Oroszlány felé, vele utazott egy három éves kisgyermek is. Előttük közlekedett egy  Skoda Octavia, amelynek vezetője járművével lassítani kezdett, mert az úttest jobb szélén közlekedett egy kerékpárt és a hozzá kapcsolt kézikocsit toló személy, akit a sofőr szeretett volna kikerülni, azonban a menetirány szerinti bal oldalon folyamatos volt a forgalom.

Az Opel Astra vezetője feltehetően későn észlelte az előtte haladó sofőr fékezését, ezért vészfékezésbe kezdett és a fékezés közben áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Audi típusú személygépkocsival.

A balesetben az Opel Astra típusú személygépkocsi vezetője olyan súlyos személyi sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, három éves kis utasa könnyű, nyolc napon belül gyógyuló személyi sérülést szenvedett.

A rendőrség szakértők bevonásával, közigazgatási eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit. A Skoda Octavia személygépkocsi vezetője szabályszegést nem követett el, forgalmi okból fékezett, a balesettel kapcsolatban felelősség nem terheli.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!