Kék hírek, bulvár

2011.07.07. 17:11

Sántikál a 24 Óra álterjesztője

Címkék#Tatabánya

Egy 19-20 év körüli, sántikáló férfi él vissza a 24 Óra nevével. Előfizetőink jóhiszeműségét próbálja kihasználni a csaló.

P. J.

Csalók élnek vissza lapunk, a 24 Óra jó hírével. A szélhámosok nem csak megrövidítik előfizetőinket, de rontják a szerkesztőség és a kiadóhivatal hitelét is. Beszámoltunk már egy melírozott hajú, 25-30 év közötti szemüveges férfiúról, mint ál lapterjesztőről.

A napokban egy kedves olvasónk újabb személyleírással „gazdagította, színesítette” a szélhámosi kör tagjainak összetételét. „Ez a csaló” 19-20 év körüli férfi, erősen sántít. Tar kopasz, „munkájakor” sötét felsőt viselt. Vékony testalkatú, keskeny szájú, a fejformája hosszúkás. Legutóbb Tatabánya-kertvárosi terjesztőnek adta ki magát. Ám kilétét nem akarta igazolni. Ezért nyomatékosan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy kézbesítőink csak olyan igazi okiratokat adnak át az előfizetési díjak átvétele után, amelyeket számítógép állított elő, vagy sorszámozott számlakönyvekből valók, és kérésre azonnal igazolják kilétüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!