Kék hírek, bulvár

2011.07.11. 13:02

Elvitte a taxi ajtaját a Peugeot

Éjszaka hívtak taxit az egyik tatai kocsma elé. Amikor azonban beültek a vendégek, egy 206-os Peugeot nekiment az ajtajának.

Kemma.hu

Kisebb baleset történt Tatán még június 26-án, de a rendőrség most hozta nyilvánosságra az esetet. Taxit hívtak a Papp Pál kocsma elé hajnali fél 4-kor a kocsmában szórakozók. Ketten ültek be a kocsi hátsó ülésére, de az ajtót még nem húzták be maguk után.

Ekkor ért oda szürke színű Peugeot 206 típusú személygépkocsi, amelynek vezetője nekihajtott a taxi nyitott ajtajának. Szerencsére senki nem sérült meg, de az ajtó megnyomódott, a festék pedig lepattogott róla. A Peugeot vezetője azonban elhajtott a helyszínről.

A Tatai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya a 34/586-865-ös telefonszámon várja a balesetet okozó személygépkocsi vezetőjének hívását, illetve azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a balesetről, annak okozójáról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!