Kék hírek, bulvár

2011.05.04. 13:32

Kirajzottak az örömlányok

Tíz nap elzárást kapott egy tatabányai prostituált.

M. A.

A jó idővel az éjszakai pillangók is kirepültek az 1-es főút mellé. A tatabányai rendőrség azonban határozottan fellép a tiltott kéjelgés ellen. Már a múlt héten is sikerült előállítaniuk egy prostituáltat, aki pénzbírságot kapott.

A hétvégén ismét lecsaptak, az 1-es út mellől egy újabb nőt állítottak elő, majd vettek szabálysértési őrizetbe. Az 26 éves utcalányt a bíróság szerdán gyorsított eljárásban tíz nap elzárásra ítélete.

A törvény betűje szerint:
Tiltott kéjelgés
143. § (1) Aki a külön törvényben, vagy törvény felhatalmazása alapján hozott önkormányzati rendeletben a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszeg, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
2) Az elkövető elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, ha
a) a szexuális szolgáltatása igénybevételére felhívott személy tizennegyedik életévét betöltött kiskorú, vagy kiskorúnak az ilyen szolgáltatás nyújtására irányuló ajánlattételét fogadja el;
b) a szexuális szolgáltatásra való felajánlkozása zaklató jellegű;
c) nem rendelkezik a külön jogszabályban előírt orvosi igazolással.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!