Kék hírek, bulvár

2010.08.29. 17:48

Súlyosan sérült a cross motoros a dupla ugratón

A dupla ugrató fogott ki egy dorogi fiatalemberen a Kesztölc melletti cross pályán. A motor megcsúszott, a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Kemma.hu

Súlyos sérülést szenvedett egy cross motoros Kesztölcön. Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől úgy értesültünk, hogy nem közúton, hanem a település mellett található crosspályán történt a baleset.

Ott gyakorolt szombaton egy dorogi fiatalember és három társa. Egy dupla ugratón a dorogi férfinek nem sikerült a kitalált manőver, megcsúszott a motorral, és elesett. A fiatalembert súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A cica is megmenekült

Megyénk tűzoltóinak nem csak a súlyos balesethez kellett menniük, akadtak mókásabb mentéseik is. Szombaton Tatabányán, a Ságvári úton egy cica ragadt fent a fán. A tűzoltók pedig nem csak az embereken, hanem az állatokon is segítenek, a macskát épségben hozták le a fáról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!