Kék hírek, bulvár

2010.06.16. 15:11

Keresi a rendőrség! - Barátnőjéhez utazott, haza már nem - fotóval

Bécsben látták utoljára azt a 29 éves tatabányai férfit, akit a rendőrség keres. A fiatalember ismeretlen helyen tartózkodik. Ausztriában dolgozó barátnőjét látogatta meg, de haza már nem érkezett.

Kemma.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Babai Károlyt keresi a rendőrség
[/caption]Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: a férfi június 7-én kísérte el barátnőjét bécsi munkahelyére. Úgy beszélték meg, hogy Károly visszamegy a lakásba és ott várja meg kedvesét, oda azonban nem ment vissza, tartózkodási helye ismeretlen. Hivatalos okmányai nála voltak, mást azonban, se telefont, se ruhát nem vitt magával.

Babai Károly kb. 180 cm magas, fehér bőrű, sportos testalkatú. Haja sötétbarna, rövidre nyírt, szeme barna. Bal lapockáján „Gésa” tetoválás látható, valamint van tetoválás a bal felkarján és a mellkasán is.

Eltűnésekor fekete színű Adidas melegítő felső volt rajta, keresztbe fehér csíkkal, alatta szürke póló kék csíkkal, valamint Ballance márkájú kék színű farmernadrág és kék színű sportcipő.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kér mindenkit, ha látják a férfit, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkeznek, azonnal hívják a Rendőrséget a 107-es illetve 112–es számon, illetve bejelentés tehető bármely rendőrnél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!