Kék hírek, bulvár

2010.06.11. 10:08

Jegyvásárlás helyett megverték a kalauzt

Inkább megverték a kalauzt a Tatabánya-Tata között közlekedő vonaton, minthogy kifizették volna a pótjegy árát. Az agresszort azonban alig egy óra alatt el is fogták a rendőrök.

Kemma.hu

Tatabányán szállt fel a Budapest és Győr között közlekedő személyvonatra egy férfi és két fiatal lány. Jegyük nem volt, a kalauztól akartak venni. Arra viszont nem gondoltak, hogy ez pótdíjas, így a Tatabánya-Tata közti szakaszra fejenként 2 000 forint lett volna a tarifa.

Tata felé közeledett a szerelvény, mikor megérkezett hozzájuk a jegyvizsgáló. Közölte, mennyi lesz a jegy ára, amit a fiatalok sokalltak és nem akartak kifizetni. Mikor a vonat befutott Tata-Tóvárosba a kalauz és a fiatalok is leszálltak a vonatról. A férfi folyamatosan szidalmazta a jegykezelőt, majd dühében többször megütötte a kalauzt. Ezt követően mindhárman elszaladtak az állomásról.

A Közbiztonsági Hálóban dolgozó járőrök a megadott személyleírások alapján a három fiatal nyomába eredtek. Mintegy egy órás keresést követően találták meg őket. A kalauzt bántalmazó férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával indított eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!