Kék hírek, bulvár

2010.03.25. 07:32

Tvrtko-exkluzív: a táska lehet a kettős gyilkosság kulcsa

A tavalyi csepeli tragédia helyszínén, 44 másodperccel Takács József halála után, és mindössze 5 másodperccel Papp László kivégzése előtt a feljelentéssel kapcsolatos dokumentumokat tartalmazó táskát követelte a gyilkos gondnok az életéért könyörgő fiatal tanártól. Kétszer is követelte. Majd lőtt…

Kemma.hu

Még pár mondat, és a diktafon által rögzített anyagon 12 perc 13 másodpercnél Kun Tamás lelövi Takács Józsefet. Nincs előtte könyörgés, figyelmeztetés, jajveszékelés: a gondnok minden előzmény nélkül tüzel.
Papp László az életéért rimánkodik. A következő fél percet nem idézem szó szerint. Tartalma az, hogy a fiatal tanár könyörög, Kun utasítgatja, hogy hová álljon, mit csináljon, mit ne csináljon, mit keressen, majd az is elhangzik, hogy meg ne mozduljon. A folyamatos könyörgés hatására a gondnok kétszer is megnyugtatja a fiatal tanárt, hogy nem lövi le, csak csinálja azt, amit mond. 

Az utolsó utasítás Takács József lelövése után 43 másodperccel hangzik el, kétszer is. Kun Tamás parancsa szó szerint így hangzik:
„Hozd ide a táskáját! Az ő táskáját hozd!”
Öt és hat másodperccel később lövések dördülnek. A gondnok megöli a fiatal tanárt - írja Vujity Tvrtko hivatalos honlapján, a pokoli.hu -n.

A további részleteket itt olvashatják látogatóink, s itt tekinthetik meg a lebuktató videót is.

Kemma.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!