Kék hírek, bulvár

2010.03.08. 11:59

Tetten érték a rendőrök a tolvajokat

„Munka közben” lepték meg a gépkocsik feltörőit a rendőrök Tatabányán. A tetteseket gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Kemma.hu

Tetten értek két tatabányai fiatalembert, miközben éppen megpróbáltak feltörni egy autót.

Balszerencsés napjuk volt a tolvajoknak, a tömbházakban lakók egyike ugyanis felébredt az éjszaka és ha már kivetette az ágy, az ablakon is kinézett, minden rendben van-e odakint. Ekkor lett figyelmes a két gyanúsan viselkedő fiatalemberre, ezért értesítette a rendőrséget.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei érkeztek elsőként a helyszínre, de a megadott cím alatti parkolóban nem találták a két fiatalt. Mivel a szemtanú látta, hogy a gyanúsítottak a Szent Borbála tér felé mentek tovább, a rendőrök arra is szétnéztek.

A parkolókat gyalogosan vizsgálták, hogy a rendőrautó felbukkanása ne ijessze el a gépkocsifeltörőket. A Köztársaság úti tömböknél a járőr megtalálta a keresett személyeket, akik már kiszemelték következő célpontjukat, egy Peugeot Boxert. Egyikük a parkolót figyelte, míg másikuk már a csomagtartónál matatott. Észrevétlenül közelítették meg őket, a csomagtartónál ügyködő férfi kezéből még a szerszám is kiesett, mikor meghallotta a rendőrségi felszólítást.

Elfogásuk során a rendőrök megtalálták náluk azokat a tárgyakat, melyeket az Ifjúmunkás úti parkolóban loptak el egy Toyota csomagtartójából. A két huszonegy éves férfit még aznap őrizetbe vették, és tekintettel arra, hogy mindketten büntetett előéletűek, sőt egyikük büntetése még le sem járt, csak feltételesen került szabadlábra a rendőrség gyorsított eljárással bíróság elé állítja őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!