Kék hírek, bulvár

2010.03.16. 10:52

Mit csinált a csepeli úgynevezett Kis Hitler? - Itt a levél + video

Tavaly január 7-én kettős gyilkosság történt a csepeli iskolában. A pokoli.hu nyilvánosságra hozza azt a levelet, amelyben Kis Hitlernek hívták kollégái Deme Gábort, azt intézmény korábbi igazgatóját. Deme többször kijelentette azt is: miniszterelnök lesz egyszer Magyarországon...

Kemma.hu

- A horror iskolája volt! - ezt mondja arról az időszakról Takács Mónika, a megölt intézményvezető lánya, aki maga is a Csepel Sziget Általános Iskola és Szakképző Intézetben dolgozik. Azt, hogy az alábbi - aláírás nélküli - levelet valóban a tantestület tagjai írták, Takács Mónikán kívül több, neve elhallgatását kérő tanár is megerősítette. Weszelovszky Károly, az iskolát működtető kuratórium akkori elnöke pedig kérésemre azt is ellenőrizte, hogy a nálam lévő levél teljes egészében megegyezik azzal, amit neki címeztek, és amit ő is kézhez kapott - írja Vujity Tvrtko hivatalos honlapján, a pokoli.hu- n.

A további részleteket, a levelet teljes egészében itt olvashatják látogatóink, s itt tekinthetik meg a videót is.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!