Kék hírek, bulvár

2010.01.28. 16:09

Türelmetlen sofőr miatt csapódott a korlátnak az autó

Ha látta azt a türelmetlen sofőrt, aki balesetet okozott az autópályán Tatabánya magasságában január 23-án, hívja a rendőrséget!

kemma.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szemtanúk jelentkezését várja az alábbi felháborító esettel kapcsolatban: január 23-án este tíz órakor az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabánya magasságában egy Suzukis járt szerencsétlenül.

Az autót vezető férfi éppen egy kamiont előzött, amikor mögé ért egy nálánál gyorsabban közlekedő, ismeretlen rendszámú személygépkocsi. Türelmetlen sofőrje nagyon siethetett, mert fényszórójával többször is rávillogott a Suzukira, így jelezve: szeretné, ha minél gyorsabban befejezné az előzést és visszatérne a külső sávba.

A Suzukis, miután megelőzte a kamiont, annak rendje és módja szerint ki is sorolt a külső sávba, s azt hitte, búcsút inthet türelmet autóstársának. Nem így történt: az ismeretlen kocsijával bevágott elé majd hirtelen lefékezett. A Suzukis vészfékezett, balra rántotta a kormányt, majd megcsúszott és több alkalommal a szalagkorlátnak ütközött. A kamionos és a villogtató személygépkocsi vezetője is segítségnyújtás nélkül hajtott tovább a főváros felé.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szemtanúk jelentkezését várja a 107-es, vagy 112-es segélyhívók valamelyikén, illetve hivatali időben a 34/517-777-es telefonszám 24-48-as mellékén Maros Attila főtörzszászlós, balesetvizsgálónál, illetve azok bejelentésére is számít, akik információval rendelkeznek a belesetek okozóiról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!