Kék hírek, bulvár

2010.01.19. 11:39

Kimosták a véres ruhát Vili bácsi gyilkosai

A hétvégi oroszlányi gyilkosság tettesei megpróbálták kimosni a véres ruháikat, de a kutyákat nem tudták becsapni. Gyorsan a K. családhoz vezették a rendőröket - hangzott el a főkapitányság keddi sajtótájékoztatóján.

Kemma.hu

Betört ablakot, lábnyomokat találtak a házkutatás során a rendőrök az oroszlányi Nyíres dűlőben, ahol kegyetlenül megölték a hetvenhét éves Vili bácsit - jelentették be a rendőrség keddi sajtótájékoztatóján.

A nyomozók gyorsan felfedezték, hogy a tettesek a házat is átkutatták, így a nyomok alapján rendőrkutyákkal indultak a gyilkosok után. Az ebek a K. család házához vezették a rendőröket. A testvérek megpróbálták kimosni a véres ruháikat, cipőiket, de a helyszínelők így is találtak rajtuk vérnyomokat.

A 18 éves K. H. és a 19 éves K. J. a lopást még bevallotta, de a gyilkosságot nem. Állították, hogy százezer forintos zsákmányra számítottak. Pénzt viszont nem találtak, ehelyett több doboz tojást, csirkehúst és egy gázpalackot vittek el.

A két fiatal férfi nem volt egyedül. A 13 éves V. V. és a 18 éves Zs. A., a barátnőik is velük voltak. A két lányt az emebröléssel nem, de a rablással meggyanúsították. A legfiatalabb lányon kívül, hiszen ő még nem büntethető, mind a három gyanúsítottat őrizetbe vették a rendőrök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!