Kék hírek, bulvár

2010.01.06. 08:23

Iskola mosdóinak rongálóit keresik Oroszlányon

Címkék#oroszlány

Megdöbbentő kép fogadta az oroszlányi volt 4. számú általános iskola dolgozóit és tanulóit. Ismeretlen tettesek összetörték a mosdókat és a WC-ket is.

Kemma.hu

Két ismeretlen férfi tört be Oroszlányon a volt 4. számú Általános Iskola épületbe. A betörés még december 21-én a délelőtti órákban történt, de csak most hozták nyilvánosságra az esetet.

A tettesek a kerítésen átmásztak, és bementek a nyitott, üresen álló épületbe. Összetörték a mosdók, WC-k porcelán részeit, letörték és ellopták a csaptelepeket, szifonokat, és még az ablakokon lévő reluxák fém összekötő részeit is kiszedték.

A lopott holmikkal menekülő férfiakról a szemtanúk mindössze annyit tudtak elmondani, hogy az egyikük kék, a másik pedig fekete télikabátot viselt. A lopással 100 000 forintos, a rongálással 250 000 forintos kárt okoztak.

Még ugyanezen a napon egy szépségszalonból 150 000 forint készpénzt is elloptak. A sértett az előtérben őrizetlenül hagyta a kézitáskáját, amíg a szalon egyik szolgáltatását igénybe vette, ez idő alatt  lopták ki belőle a pénzt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!