Kék hírek, bulvár

2009.11.18. 10:47

Elfogták a gázolót, aki hazaküldte a gyerekeket

A férfi bevallotta, hogy nem hívott orvost a testvérpárhoz.

Kemma.hu

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki hétfőn délután, Tatán, az Új úton a zebrán gázolt el két gyereket.  A hírt először Zsol nevű hozzászólónk közölte a Kemma.hu-val.

Léber Gabriellától, rendőrség sajtóreferensétől megtudtuk, többen is jelentkezek a rendőrség felhívására, hogy látták a balesetet.

- Kiderült, hogy a Naszály felé haladó autós látta a gyerekeket, de nem gondolta, hogy lelépnek a járdáról, így vétlennek érzi magát. De a gyerekek sem tartják magukat felelősnek, azt mondják, miután leléptek az úttestre, egyszer csak ott termett az autó. A sofőr annyit viszont elismert, hogy nem hívott orvost, de szerinte a gyerekeken nem látszódtak sérülések - mondta a referens.

Az ellentmondások miatt szakértők segítségét is kérte a rendőrség, hgy tisztázzák, pontosan mi történt.

Ahogy a Kemma.hu korábban már megírta, otthon a testvérpár édesanyja vette észre, hogy valami történt a gyerekekkel. Amikor meglátta a sérüléseiket, elvitte őket a kórházba. Az egyikük súlyos sérülést szenvedett, eltört a keze, a másikuk kisebb zúzódásokkal megúszta az esetet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!