Kék hírek, bulvár

2009.09.19. 10:43

Hárman égtek meg, mert a nő nemet mert mondani a férfinak

Előbb iszogatott a nővel és egy cimborjával, majd amikor az nem hagyta magát megerőszakolni, felgyújtotta. Mindhárman megégtek.

M. A.

Ahogy arról beszámoltunk, tegnap hárman égtek meg a megyeszékhelyen. Békés péntek estének indult az ötven év körüli tatabányia férfi és hölgy ismerősének találkozása Tatabányán, azon belül is Fácánoskertben.

A hétvégi házba azonban egy tatai férfi is betért, így már hárman iszogattak. Mindhárman erősen ittas állapotba kerültek.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ebben a hétvégi házban történt a tragédia (Fotó: P. V.)
[/caption]

A tulajdonos állítja, a megégett nő azt még el tudta neki mondani, hogy amikor kettesben maradt a tatai férfival, az meg akarta erőszakolni. Amikor nem hagyta magát, a férfi dühös lett, és egy gázolajos üveggel lelocsolta a nőt. De mivel ő is ittas volt, magát is lelocsolta. Közben cigarettázott, emiatt mindketten meggyulladtak.
A tatai férfit életveszélyessérülésekkel szállították Győrbe.

Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense úgy tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a tulajdonos egy kis időre elment a háztól, és amikor visszament, két vendége már lángolt. Amikor megpróbálta eloltani őket, ő is égési sérüléseket szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!