Kék hírek, bulvár

2009.09.11. 13:10

Halálra vertek egy hajléktalant - Félmillió a nyomravezetőnek

Egy 37 éves hajléktalan férfit vertek meg úgy, hogy belehalt sérüléseibe.

kemma.hu

Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: halált okozó súlyos testi sértés bűntettével indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Augusztus 22-ről 23-ra virradóra történt az eset Tatán. Aznap nagy eső volt a városban. A férfit 23-án 17 órakor találták meg a Kodály téren, a Filagória környékén a híd alatt. Az orvosszakértő nem tudta kizárni az idegenkezűséget, ezért igazságügyi boncolást rendelt el. A vizsgálat megállapította, hogy sérülései nem eleséstől származtak, valaki bántalmazta őt.

A férfit utoljára augusztus 22-én 16 órakor látták erősen ittas állapotban, amint bedőlt egy árokba. Egy másik tanú is állítja, 23-án reggel fél hatkor horkolást hallott a híd alól, de nem nézte meg, ki lehet ott.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri a bántalmazó megtalálásában. 500 000 forint jutalmat ajánlott fel annak, aki érdemi információval rendelkezik, mi történhetett a férfival augusztus 22-e 16 óra és 23-a 5.30 óra között, esetleg szemtanúja volt a bántalmazásnak, vagy tudja, ki volt az elkövető.

A bejelentéseket a 107-es, vagy 112-es segélyhívószámon várja a rendőrség. A bejelentő adatait bizalmasan kezelik.

A díjkitűzés visszavonásig, legkésőbb 2028. augusztus 22-ig érvényes.

kemma.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!