Kék hírek, bulvár

2009.09.15. 10:08

Baseball ütővel támadták meg a fiút

Címkék#Tatabánya

A Szent Borbála kórházban látták el azt a fiút, akit egy társaság támadott meg Száron. Baseball ütővel fejbe vágták, majd megrugdosták.

ATV/Kemma.hu

Az ATV infomrációi szerint a fiú szembetalálkozott egy 5-6 fős társasággal, amelynek egy tagja minden indok nélkül egy baseball ütővel arcon vágta, majd földre kerülése után a többiek rugdosni kezdték.

Vasárnap hajnalban a tatabányai Szent Borbála Kórház orvosa értesítette a rendőrség ügyeletét arról, hogy ellátásra jelentkezett hozzájuk egy 18 éves fiatalember, akit elmondása szerint többen bántalmaztak Száron.

A fiú koponyazúzódást és orrcsonttörést szenvedett. A sértett elmondása szerint 13-án hajnalban a József Attila utca irányába tartott hazafelé, amikor szembejött vele egy 5-6 fős társaság, amelynek egy tagja minden indok nélkül egy baseball ütővel arcon vágta, majd földre kerülése után a többiek rugdosni kezdték. Amikor abbahagyták, az áldozat egy barátjától segítséget kért, aki mentőt hívott hozzá, így került ellátásra. Az elkövetők felkutatása eddig nem járt eredménnyel - közölte R. Szabó Ágnes Fejér megyei rendőrségi szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!