Kék hírek, bulvár

2009.06.18. 17:06

Negyvenmilliós „anyag” az Erzsébet hídon

Címkék#Komárom

Majd' hét kilónyi marihuánát és több, mint két kilónyi amfetamint foglaltak le a vám- és pénzügyőrök szerdán az Erzsébet híd komáromi hídfőjénél.

kemma.hu

 A vám-és pénzügyőrség tatabányai és győri járőrei szerdán a komáromi Erzsébet híd magyaroroszági hídfőjénél egy Mercedes kistehergépkocsiban 6,832 kilogramm marihuánát és 2,124 kilogramm amfetamint tartalamzó csomagokat találtak . A járművet egy középkorú, budapesti férfi vezette.

A járőrök a sofőr ideges viselkedése miatt kutatták át tüzetesebben a gépkocsit. A vizsgálat sikerrel járt, ugyanis a kisteherautó rakterében, a kárpit alatt, egy barna ragasztószalaggal áttekert csomagot vettek észre. Miután a kárpitot megbontották még tizennégy hasonló csomag került elő.

A megközelítőleg 40 millió forint értékű kábítószert, valamint a szállítójárművet a VPOP nyomozói lefoglalták, a jármű vezetője ellen pedig visszaélés kábítószerrel bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!