Kék hírek, bulvár

2009.06.09. 10:23

Fiatal nők fenekét tapogatta - Grafika a mutogatós férfiről

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

kemma.hu

Bálint Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság hivatalvezetőjétől megtudtuk: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető május 28-án 10 óra körül Tatabányán, a Jubileumi-park és Bánhidai lakótelep közötti kis úton egy 25 éves helybéli fiatal nő fenekét hátulról megfogta. A hátratekintő sértett egy nemi szervét mutogató férfit látott maga mögött.

Hasonló eset történt pár nappal később, május 31-én 17 óra 20 perc körüli időben a tatabányai Sárberki lakótelepen. Valószínűleg ugyanaz a férfi egy szemből érkező 15 éves lánynak mutogatta magát, majd mögé kerülve fenekét fogdosta.

Az elkövetőről az eljárás során grafika készült.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, sovány testalkatú, ápolatlan külsejű férfit keresnek
[/caption]

A képen látható személy 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, sovány testalkatú, ápolatlan külsejű férfi. Arca beesett, borostás. Mindkét alkalommal szabadidőnadrágot viselt. Első esetben baseballsapka, másodszor kapucnis felső volt látható rajta.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafika vagy személyleírás alapján a férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy bűncselekményekkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja hivatali időben a 34/517-777 (23-14 mellék) telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112, 107 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!