Kék hírek, bulvár

2009.06.12. 10:23

Elkapták a hétvégi házak fosztogatóit

Főként hétvégi házak betörésére specializálta magát az a három dorogi férfit, akit a napokban fogott el és állított elő a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

kemma.hu

Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: a betörők Dorog hétvégi házas övezeteit látogatták. Nagy értékeket nem találtak, gázpalackot, kerti szerszámokat vittek el a tulajdonosok nagy bosszúságára. Az egyik sértett buktatta le őket, aki néhány napja a gyanúsítottak egyikénél meglátta ellopott talicskáját. Azonnal hívta a rendőrséget.

A személyleírás alapján a kollégák már tudták, merre keresgéljenek tovább. Így került előállításra három dorogi férfi, akik, elmondásuk szerint, 7 hétvégi házból tulajdonítottak el különböző értékeket.

Bevallották azt is, hogy egy dorogi gyár területéről kábeleket loptak el, valamint egy kerékpár eltulajdonítása is a számlájukra írható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!