Kék hírek, bulvár

2009.04.24. 10:10

Motoros baleset - Küzdenek az orvosok a férfi életéért

Ismét motoros balesethez riasztották a mentőket. Az orvosok már Esztergomban küzdenek a férfi életéért.

K. L.

  Glász Gábortól, a mentőszolgálat megyei mentésirányító csoportjának vezetőjétől megtudtuk: a baleset Tokodaltárón, a József Attila utcában történt. Információik szerint a motorost személygépkocsi gázolta el. A férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, az esztergomi Vaszary Kolos baleseti sebészetére szállították.

Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a férfi kopanyasérülést szenvedett. Ugyan volt rajta bukósisak, de azt nem kapcsolta be. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Legutóbb szerdán történt motoros baleset megyénkben. Akkor Dunaalmáson személygépkocsival ütközött egy hölgy, akit súlyosan megsérült, eltörött a lábszára.

Két héttel ezelőtt ugyancsak életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 23 éves fiatalember, aki Csolnokon egy aknafedélre futott - bukósisak nélkül, körözött motorkerékpárral. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!