Kék hírek, bulvár

2009.03.04. 16:05

Kiskunhalason kapták el a tatabányai pénzváltó kirablásával próbálkozókat

Március 4-én délelőtt a tatabányai és a kiskunhalasi rendőrök a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai elkapták azokat, akik február 17-én ki akartak rabolni egy tatabányai pénzváltót. Újabb akcióra készültek, éles fegyver is volt náluk.

kemma.hu

Március 4-én a hajnali órákban a Tatabányai Rendőrkapitányság ügyeletére állampolgári bejelentés érkezett. A telefonáló két személyt nevezett meg, akik elmondása szerint összefüggésbe hozhatók a 2009. február 17-én 8 óra 15 perc körüli időben Tatabányán a Köztársaság úton található pénzváltóban történt fegyveres rablási kísérlettel. A bejelentő – pontos helyszín megjelölése nélkül - azt is elmondta, hogy az általa megnevezett, Pest megyei férfiak ezen a napon hasonló bűncselekmény elkövetésére indulnak.  

A Tatabányai Rendőrkapitányságság nyomozói a bejelentésre azonnal reagálva, a szükséges nyomozati cselekményeket megtették, és a Nemzeti Nyomozóiroda, illetve a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársaival együtt még aznap, a délelőtti órákban Kiskunhalason elfogták a két férfit és harmadik társukat. Amikor a rendőrök meglepték őket maszkok, kesztyűk, továbbá éles lőfegyver került elő az általuk használt személygépkocsiból. Mindez megalapozta a bejelentő által megfogalmazottakat.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették a három férfit, kihallgatásuk megkezdődött.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!