Kék hírek, bulvár

2009.03.09. 09:55

Keresik a súlyosan megsérült motorost magára hagyó autóst

Keresik azt az autóst, akit egy motoros, közvetlenül súlyos balesete előtt akart megelőzni Tatán. A baleset még március elsején történt, de hogy a rendőrség pontosan tisztázni tudja, hogyan és miért következett be a baleset, szükségük lenne az ismeretlen sofőrre is.

kemma.hu

2009. március 1-jén 15 óra körül Tata belterületén, az Agostyáni úton a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ez idáig ismeretlen személyazonosságú személy az általa vezetett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsival közlekedett Tata városközpontja irányába, amikor egy motorkerékpáros előzésbe kezdett.  Ez utóbbi jármű - feltehetően a hirtelen gázadás következtében – megpördült, balra dőlt, majd az útpadkának csúszott és egy közkút beton kávájának ütközött. A motorkerékpár kigyulladt, majd pár métert még továbbcsúszott. Vezetőjének ruházata – a ráfolyó üzemanyagtól – ugyancsak lángra lobbant. A 38 éves tatai férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Az ügyben eljáró Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek pontos tisztázása érdekében kéri annak a személygépkocsi-vezetőnek a jelentkezését, akinek járművét közvetlenül a baleset bekövetkezése előtt a motorkerékpáros megelőzte. A hatóság várja azok jelentkezését is, akik a személygépkocsi vezetőjével, jelenlegi tartózkodási helyével, az általa vezetett járművel vagy a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Bejelentést hivatali időben a 34/517-777 (21-48 mellék) telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112, 107 segélyhívó telefonszámok valamelyikén tehetnek.   


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!