Kék hírek, bulvár

2009.01.15. 12:26

Jól átvágta az idős férfit a trükkös tolvaj - Itt a grafika róla

A 30 év körüli férfi karácsony előtt kéredzkedett be Sárisápon egy családi házba. Állítása szerint látta amint, egy férfi szaladt be a kapun.

kemma.hu

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Így nézett ki a trükkös tolvaj
[/caption]

Léber Gabriellától, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: előbb a kertbe csalta az idős sértettet, majd miután ott senkit nem találtak, a házba küldte, hogy ott is nézzen körül és ellenőrizze, megvan-e a pénze.

A bácsi bement a házba, átszámolta megtakarított pénzét, majd kiment. Mindezt természetes szemmel kísérte a trükkös tolvaj, aki ismét a hátsó kertbe irányította az idős férfit. Miközben a bácsi a nem létező idegent kereste, az elkövető a házból elemelt egymillió forintot.

A trükkös tolvaj körülbelül 30 éves fehér bőrű férfi, 170 cm magas, vékony testalkatú, rövid tüsi szőke hajú, fejbúbon kopaszodó. Az arca hosszúkás, szürkéskékes szemű, arcszőrzete nincs, megnyúlt hegyes állú. Különleges ismertető jele, hogy az arcán a szája fölött körülbelül 2 centiméteres finom hegesedés látható, mely jobb oldalról indul az orr szélétől egész le a száj széléig görbe vonalban.

A bűncselekmény elkövetésekor zöldes szürke dzsekit, valamint szürke vagy kopott farmert viselt.

A Dorogi Rendőrkaptányság a lakosság segítségét kéri. Aki a grafikán szereplő személyről, illetve a bűncselekményről érdemleges információval rendelkezik, hívja a Dorogi Rendőrkapitányságot 06-33/512-777-es telefonszámon, vagy a 107-es és 112-es segélyhívók bármelyikét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!