Kék hírek, bulvár

2008.11.20. 17:15

Soha nem volt jogsija a piás autósnak - ismét elkapták

Újabb gépjárművezetőt vett őrizetbe a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei, aki eltiltás hatálya alatt, ittasan ült a volán mögé.

kemma.hu

Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a 30 éves tatai férfi szerdán késő este közlekedett Tatabánya belterületén, mikor a rendőrök félreállították. Igazoltatása során azonnal kiderült, hogy nem vezethetett volna, hiszen soha nem szerzett gépjárművezetői engedélyt. Emiatt tiltotta el a vezetéstől a Miskolci Rendőrkapitányság. A férfival a szondát is megfújatták, mely pozitív eredményt mutatott. A rend őrei őrizetbe vették és gyorsított eljárásban kezdeményezték bíróság elé állítását.

Úgy tűnik a tatabányai zsaruknak különös szimatuk van arra, hogy a gépjármű-rengetegből kiemeljék azt, amelynek sofőrje eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé, ráadásul a többségük ittasan. A szerdán őrizetbe vett férfi a 65. volt ebben az évben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!