Kék hírek, bulvár

2008.11.04. 18:47

Kómában van a nyergesi fiatal lány

Október 29-én, Tragédia! A másik fiatal lány is belehalt sérüléseibe című cikkünkben leírtuk, az október 23-ai Esztergom és Tát között történt közúti balesetben egy fiatal lány a helyszínen életét vesztette, később a szélvédőn kirepült másik fiatal nőt sem tudták megmenteni, a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrség sajtóreferense többször is megerősítette a hírt. Dr. Gorgosilits Fábián megyei rendőrfőkapitány kedden arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a nyergesújfalui lány él. – Sajnálatos módon az elsődleges információt, vagyis hogy a nyergesi stopos lány elhunyt, nem ellenőrizte a rendőrség. A fiatal nő jelenleg is életben van, és bízunk gyógyulásában – mondta a Kemma.hu-nak a főkapitány. Elnézést kérünk a hozzátartozóktól!

kemma.hu

Dr. Gorgosilits Fábián megyei rendőrfőkapitány kedden arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a nyergesújfalui lány él.

– Sajnálatos módon az elsődleges információt, vagyis hogy a nyergesi stopos lány elhunyt, nem ellenőrizte a rendőrség. A fiatal nő jelenleg is életben van, és bízunk gyógyulásában – mondta a Kemma.hu-nak a főkapitány.

Elnézést kérünk a hozzátartozóktól! kemma.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!