Kék hírek, bulvár

2008.05.28. 11:24

Jobban kell figyelnünk! Audival érkeztek a trükkösök

Idős nénihez nénihez kopogtattak be a trükkösök. Egyikük egy telefontársaság képviselőjének adta ki magát és a kert végét akarta megnézni, mondván: oda oszlopot telepítenének. Míg a hölgy hátrakísérte a férfit, két társa már a lakásban kutakodott, de az idő rövidsége miatt semmit sem tudott elvinni.

kemma.hu

A három férfi beszállt egy sötét színű, feltehetően Audi típusú személygépkocsiba és elhajtott. A személyleírás szerint az a férfi, aki a telefontársaság emberének adta ki magát fehér bőrű, 30 év körüli, vékony testalkatú, átlagos magasságú, rövid barna hajú, szürkés munkaruhát viselő személy volt, míg két társa feltehetően roma származású, szintén 30 év körüliek, kövér testalkatúak, átlagos magasságúak, sötét hajú személyek voltak.

A Dorogi Rendőrkapitányság a lakók segítségét kéri a tettesek felkutatásában. Amennyiben valaki felismeri a három férfi valamelyikét, vagy az általuk használt személygépkocsit, kérjük jelentkezzen a 107-es vagy 112-es segélyhívó bármelyikén, vagy tárcsázza a Dorogi Rendőrkapitányság 33/512-777-es számát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!