Kék hírek, bulvár

2008.03.29. 10:57

Lefújták az akciót - Nem találták a rendőrök és a búvárok azt, amit kerestek

Beszámoltunk arról: péntek késő délután és este búvárok kerestek valamit, valakit Nyergesújfalunál a Dunában. Az akciót este 10 órakor fújták le, eredményről nem tudtak beszámolni.

kemma.hu

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Egyelőre eredménytelen volt a munkájuk (Fotó: F. K.)
[/caption]A www.kemma.hu pénteken este arról írt, hogy nagy volt a nyüzsgés Nyergesújfalun, a Sánchegy alatti Duna-parton. Speciális felszereltségű kutatóhajó, illetve gumicsónak pásztázta a víz alatti világot.

A parton tűzoltó-, és rendőrségi autók, a Pest Megyei Kutató- Mentőszolgálat, polgárőrök járművei sorakoztak. Jónéhány kiváncsiskodó is leparkolt a 10. számú főút, és az Almásfüzitő-Esztergom vasútvonal szomszédságában.

Munkatársunk, Fenyvesi Károly egyetlen hivatalos mondatot tudott rögzíteni jegyzetfüzetébe: "A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy eltűnt hölgyet keresnek itt."

Miért pont itt? Meg nem erősített információk szerint egy fővárosi férfi a párját a Nyergesújfalu melletti Duna-parton helyezte hullámsírba. Egy volt polgárőr elmondta, úgy tudja, az állítólagos elkövető egy fehér autóban egy ideig a helyszínen tartózkodott.

Beluzsárné Belicza Andrea hadnagy, a Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság szóvivője  este a kemma.hu-nak elmondta, hogy a tűzoltók és a kutatóhajó valóban nyomozati tevékenységet végez a Komárom-Esztergom megyei városban, de azt nem erősítette meg, hogy vízihullát keresnének.

A szóvivő szombaton is készséggel állt rendelkezésünkre, ám részleteket nem tudhattunk meg tőle. "Egyelőre annyit mondhatok, hogy 22 órakor befejezték a szakemberek a munkát a helyszínen. Eredményről nem tudok beszámolni. Mivel nyomozati szakaszban vagyunk, ezért részleteket nem árulhatok el az ügyről" - nyilatkozta  Beluzsárné Belicza Andrea.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!