Kék hírek, bulvár

2008.03.25. 12:54

Jogsi nélkül vezetett, ittas is volt - rács mögé került

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei a húsvéti ünnepek alatt tartott közúti ellenőrzések alkalmával újból több olyan járművezetőt értek tetten, akik az eltiltásuk miatt nem ülhettek volna volán mögé.

kemma.hu

Környén egy 31 éves helyi férfit ellenőriztek a rendőrök. Kiderült, hogy korábbi szabálysértés miatt el van tiltva a járművezetéstől, tehát jogellenesen vezet személygépkocsit.

Megyeszékhelyünkön egy 35 éves tatabányai férfiról derült ki ugyanez a közúti ellenőrzéskor. Helyzetét súlyosbította, hogy nem csak eltiltva volt a járművezetéstől, még a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt mutatott.


Hétfőn, késő este ugyancsak Környén ellenőriztek a rendőrök egy 37 éves helybéli, személygépkocsival közlekedő férfit, akinek szintén nem lett volna szabad csak utasként járműbe ülnie. Őt korábban ittas járművezetés miatt tiltották el.


Mindhárom alkalommal őrizetbe vették a „sofőröket”, és napokon belül - gyorsított eljárás keretében – valamennyiüket bíró elé állítják.   
Büntetésként súlyos pénzbírságra számíthatnak, sőt - bírói mérlegelés alapján - elzárás is szóba jöhet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!