Kék hírek, bulvár

2008.03.20. 20:55

Egyre több a rendőr Kocson, állítólag már fegyvert töltöttek

Beszámoltunk arról: filmekben látható jelenetek szemtanúi lehetnek a Kocson élők. Információnk szerint a Dadi utca egyik házában vadászfegyverrel fenyegetőzik egy férfi, ezért hívták ki a rendőröket és a mentősöket.

kemma.hu

A helyszínről Szűr Annamária kolléganőnk arról számolt be, hogy az utcába egyre több rendőr érkezik, ott vannak már a tűzoltók is. A helyiek arról beszélnek, hogy szerelemféltésről lehet szó. A jól informálták úgy tudják, nem először fordult elő, hogy a férfit megcsalta a felesége, ezért került elő most a vadászfegyver. Hozzátesszük: mindezeket a lezárt utca elején pletykálják a nézelődők.

Mások arról számoltak be, hogy látták, amit a rendőrök megtöltik fegyvereiket. A fejleményekről természetesen később beszámol a www.kemma.hu.

Most is hangsúlyozzuk, korábbi érdeklődésünkre Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense nem tudta megerősíteni azt, hogy a férfi valóban fegyverrel fenyegetőzik-e.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!