Ingatlanajánló

2024.04.20. 15:20

A hét ingatlana: íme egy kocsi ház, amit a béke szigetévé varázsolhatsz

Tatától negyed órára, valódi békében élhetsz, ha úgy látod, erre van most a legnagyobb szükséged. A hét ingatlana mindent rejt, ami egy jó alaphoz kell, a külcsínhez viszont szükség van a kreatívitására. A hozzá tartozó telek sem aprócska, így többet is álmodhatsz, mintha egy ikerházba ruháznál be a környéken, szomszédokkal. Nézd meg a hét ingatlanát, és ha beindítja a fantáziád, csapj le rá, mert nem túl drága, még!

Kemma.hu

„Képzeld el: egy csendes, vidéki kis település, ahol az idő lassabban telik. Most megteheted, hogy otthont találj ebben a varázslatos környezetben! A 23 éves Dot-ing ingatlan- és hiteliroda kiemelt kínálatából eladó a hét ingatlana Kocson, az Arany János utcában. 1.187 m2-es, közműves (víz, villany, csatorna van, gázcsonk az előkertben) telken, egy ’40-es években épült, vegyes falazatú: kő-, tégla és vályog építésű, földszintes kialakítású, 3 szobás családi ház, 94 nm alapterülettel.”

A hét ingatlana most Kocsról érkezett
A hét ingatlana most Kocsról érkezett
Forrás: ingatlanbazar.hu

A hét ingatlana Kocson

„A lakóházban előtér, konyha-étkező, 3 hálószoba, valamint fürdő-WC helyiség található. Fűtése központi fűtés, vegyestüzelésű kazánnal, lapradiátorokkal. Az épület masszív szerkezetű, a födém fagerendás, stukatúr mennyezetvakolattal, a tető pedig faszerkezetű nyeregtető, cserépfedéssel. Bár az ingatlan felújításra szorul, ez csupán lehetőséget teremt arra, hogy saját ízlésednek megfelelően alakítsd ki álmaid otthonát. Ha szeretnél elszakadni a város zajától és egy kis kreativitással felfrissíteni ezt a csodálatos otthont, akkor ez a lehetőség éppen neked szól!”[...]

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!