A hét ingatlana

2024.03.09. 11:23

Ingatlanajánló: Csodás otthona lehet 32 millióért! +fotók

Ez a tárkányi ház 92 négyzetméteres, teljesen fel van újítva, és a közelében egy tó is van. Ha úgy gondolja a zsúfolt város már nem az Ön pályája, akkor mindenképpen nézze meg. Közel van Kisbér és Győr és Komárom is, így nem kell lemondania valójában semmiről. Ha belevág, egy csendesebb, madárdalban gazdagabb élet vár Önre, egy könnyen gondozható méretű kerttel.

Kemma.hu

Megfizethető áron szeretnél egy felújított házat? Remek lehetőséget kínálunk erre, mivel a ház teljes körű felújításon esett át 2022-ben, a felújítás során külső szigetelést kapott és a vezetékek teljes cseréjére is sor került. A burkolatok újszerűek, és az apróbb részletek is figyelemre méltóan megújultak. 

Ingatlanajánló: csodás otthona lehet 32 millióért ez a ház!
Forrás: ingatlanbazar.hu

Továbbá:

  • A tető 7 éves, így hosszú évekig biztonságosan szolgálja majd az otthont. A tavaly cserélt műanyag nyílászárók pedig 2 rétegűek, így hatékonyan szigetelnek.
  • A fűtést egy vízteres kandalló szolgáltatja.
  • A ház alapja 16x6 négyzetméter, a telek területe 981 négyzetméter.
  • Birtokba adása 2-3 hónapon belül megtörténhet.
  • A rezsi költségek kedvezőek. Szem előtt tartva a jelenlegi gazdasági helyzetet, fontos számunkra, hogy tisztán átláthatóak legyenek a havi kiadások, éppen ezért telefonbeszélgetésünk során részletes tájékoztatást nyújtunk a jelenlegi felhasználás melletti pontos költségekről.
  • Garázs és és tároló is tartozik a házhoz
  • A háztól néhány száz méterre, páratlan környezetben található egy helyi tó, ami akár az esti séták helyszíne is lehet...

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet, jó szívvel ajánlom a házról készült bemutató videót, hogy a környezetről és a belső terekről is további értékes információkhoz juthass.”[...]

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!