Ingatlanajánló

2024.02.10. 11:24

A hét ingatlana: ésszerű családi ház Tatabányán - a nagyzolást hagyjátok másra! +fotók

Még két családi házat lehet megvenni abból a négyből, amelyet most adtak át Tatabányán. Ha a lakóterét nem úgy képzelitek el, hogy bárki elveszhet benne, vagy észrevétel maradhat, ha nem kívántok vagyonokat költeni arra, hogy befűtse, vagy lehűtse, és egész életetek a takarításról szóljon, akkor mindenképpen nézzétek meg!

Kemma.hu

A házban 3 szoba van, illetve nappali konyhával, de terasz és kert is a rendelkezésre áll. Minden kész, nektek csak be kell rendezni. Olyanoknak ajánljuk, akik szeretnének fenntartható méretű házban élni, akik gondolnak a jövőre, akik hisznek abban, 100 négyzetméter alatt is van élet. 

“Tatabánya, Bánhidán, egyszintes, új építésű családi házak építése befejeződött, a négy darab házból kettő már elkelt! Az új tulajdonosokra már csak a bútorok kiválasztása vár. 1357 négyzetméteres telken 4 darab 75 négyzetméteres, különálló családi ház épült, 22 négyzetméteres terasszal, kertkapcsolattal, gépkocsibeállóval.

A beruházó/kivitelező számos referencia munkával rendelkezik Tatabányán, Győrben. Elrendezése ideális: amerikai konyhás nappali + 3 szoba, fürdőszoba, előtér, külön WC, háztartási helyiség, közlekedő. Korszerű, energiatakarékos családi ház, felesleges terek nélkül.”[...]

További remek ajánlatokért keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!