Ingatlanajánló

2023.12.16. 11:24

A hét ingatlana: Szeretnétek nem mindennapi sorházban élni? Oroszlányban megtehetitek!

Oroszlányban lehet venni újépítésű sorházat, amiből nincs túl sok az ingatlanpiacon. A megyében meg pláne nem jellemző. Ár-érték arányban kiváló lehetőség azoknak, akik nem akarnak egy esetleg felújítással vagy építkezéssel a stresszvonatra felszállni. Napelemtől, klímán át minden van benne, ami egy modern házhoz elengedhetetlen, és a biztonság is kiemelten van kezelve. A környék optimális, ahogy a kert mérete is, így azoknak ajánljuk, akik nem a házukért akarnak élni, hanem úgy vélik, a ház van értük!

Kemma.hu

“Kösse le ingatlanját ILLETÉKMENTES VÁSÁRLÁSSAL az Oroszlányon, MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL ÉPÜLŐ, nívós kivitelezésű sorházas projektben!

KEZDJÜK AZ ELEJÉN A LEGFONTOSABBAL, avagy a 2023. év végéig igénybe vehető ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKKAL:

Amennyiben a CSOK-ot igénybe veszi, úgy 5%-OS ÁFA VISSZATÉRÍTÉS JÁR 1 gyermek esetén is!!

-3 gyermeknél 10 millió +15 millió forint kamattámogatott hitel

-2 gyermeknél 2,6 millió + 10 millió forint kamattámogatott hitel


Akár fűtéskész, akár kulcsrakész, akár bútorozott kivitelezést választ, az alábbiakat a vételár mindhárom esetben tartalmazza:

Napelemek (6 kw)

Elektromos padlófűtés

H-tarifa

Szobánként szabályozható fűtés

Vakolt falak, külső színezés

Klíma (hűtő - fűtő)

Színterezett alumínium vázas üveg terasz

Nyílászárók (3 réteg, 6 légkamra)

Területfigyelő kamerarendszer kiépítése

Motoros kapu (telefonról is nyitható), proxy kiskapu

Kerítés

Külső-belső utak kialakítása

Tereprendezés

A DOT-ING INGATLANIRODA kínálatát bővíti az Oroszlány elején épülő PATAKPART LIGET LAKÓPARK, mely stílusos és igényes tervezésű, a legdivatosabb vonalvezetéssel, modern- építőanyagok és mérnöki szemlélet ötvözeteként, a város legnívósabb újépítésű projektje.A Projekt nem csak papíron létezik! Biztos beruházói alapokkal, jelentősrészt helyi vállalkozókkal épül.

Az épületegyüttes a legújabb, legkeresettebb trendek szerint jelenik meg. Homlokzati- és formavilága egy innovatív családias otthon tökéletes megformálása. A város hagyományosan modern építészetének nívóját adoptálták élhető keretek közé egy csendes, kertvárosias környezetbe, mégis karnyújtásnyira a városközponttól.

Az ingatlan elhelyezkedése zseniális; ez az övezet egyszerre félreeső és intim -patakpart-kertvárosias környezet - ugyanakkor az infrastruktúrája kiemelkedő. Gyalog könnyedén elérhető távolságban találhatók nagyobb áruházak, irodai szolgáltatások, uszoda, általános iskola, óvoda, valamint Oroszlány meghatározó egészségügyi létesítménye, a városi Szakorvosi rendelő is.

A városban új utcaként megnyitott Plochingen utcában, összközművesített 3.436 m2 alapterületű telekre kerül megépítésre sorházas jellegű modern, fél nyeregtetős, emeletes kialakítású 10 db lakás.

8 db 111 m2-es lakáshoz 19 m2-es garázs (belső tárolóval), 2 db (szélső) 111 m2-es lakáshoz gépkocsi beálló tartozik. Környezetbe illesztését 2054 m2 zöldterület és épületeket kiszolgáló térköves közlekedők teszik teljessé. A bejáratok felöli zöldterület és a térköves közlekedők a társasház közös használatába kerülnek, kivéve a kertkapcsolatos lakások kert részeit, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai. A lakásokhoz tartozó kerteket kerítés határolja le a szomszédos telkektől, közterülettől.

A lakások csak a garázsokkal csatlakoznak a szomszédos épülethez.

A lakóparkot lehatároló kerítés és elektromos kapu biztosítja a lakóterület biztonságát, zárhatóságát.

Főbb műszaki adatai:

Tartószerkezetek 30 cm vastag vázkerámiatéglából

Külső téglafalak 10 cm vastag expandált Grafit Expes polisztirol hab (EPS) szigeteléssel

Válaszfalak 10 cm vastag gépi vakolással ellátott vázkerámia téglából mindenütt

Nyílászárók magas minőségű műanyag szerkezetek

Bejárati ajtók RC3 biztonsági előírásnak megfelelő, központi biztonsági zárral

Ablakok és erkélyajtók 6 légkamrás profilból, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel

Teraszok vasbeton lemez előkészítést kapnak. fagyálló, csúszásmentes burkolatokkal

Emeleti francia ablakok korláttal készülnek.

A lakások fűtése elektromos PADLÓFŰTÉSSEL megoldott (Magnum fűtésrendszer), esztrichben elhelyezett, örökös garanciával rendelkező fűtőkábellel, 2 db emeleti hűtő-fűtő klíma kiegészítéssel. A fűtés szabályozás helységenként történik, de okosházként Wifi eléréssel is szabályozható. A fürdőkben elektromos törölközőszárítós radiátorokkal egészül ki.

Az épületet 6 kw-os NAPELEM rendszerrel szerelik fel, ami a nap felhasználásával biztosítani tudja az épület éves energia ellátását.

Melegvíz-ellátásról a legkorszerűbb Hajdú villanybojler gondoskodik majd.

A sorházakat három készültségi csomagban tudják megvásárolni: Fűtéskész, Kulcsrakész és Bútorozott.

Garázs ára: 6.980.000 forint”[...]

További exkluzív ajánlatokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!