Ingatlanajánló

2023.12.31. 08:08

A hét ingatlana: edzőterem és jacuzzi is van a házban, amire már nem kell költeni

Nagy a család? Van vállalkozás is? Mutatjuk a megoldást!

Kemma.hu

Szőnyben találtunk egy olyan kétgenergációs házat, amelyre már nem kell költenie, cserébe mindenki elfér és a vállalkozásának sem kell irodát találnia. Edzőterembe sem kell eljárnia, sőt a jakuzzi sem kérdéses. Ráadásul kerti tó is van. Nézze meg a képet és döntse el, látott e már jobb ajánlatot a környéken. Mi úgy tippeljük: nem! 

“Komáromban a szőnyi városrészen, csendes utcában kétgenerációs kitűnő állapotú családi ház eladó, rengeteg extrával.

  • Összkonfortos
  • Felújított
  • Kitűnő állapot
  • Kétgenerációs

A 697m2 - es telken 1980-ban épített és utoljára 2021-ben felújított családi házat kínálunk eladásra, ahol akár több generáció és kényelmesen élhet.Az udvar hatalmas melléképülettel,új szaunával és fürdőszobával, jakuzzival, szuterénnel ellátott. A szuterénben beépítésre került egy kemence és egy grillező is extra tálaló helyekkel. Található még egy kerti tó és egy szivattyús fúrt kút is . A bejárat könnyű megközelítése és ki- bepakolás miatt az udvar csodás térkövezést kapott, amit egy díszműves öntöttvas kerítés választ el a külvilágtól.

Főbb paraméterei:

Területe: 236 m2
A házban két lakrész található
A kisebbik lakrész, amiben egy amerikai konyha,hálószoba,fürdőszoba és egy nappali van kialakítva, 38m2 nagyságú és a földszinten található.
A másik lakrész 198m2 nagyságú az első és második emeleten helyezkedik el. Elosztása 6 szobából (melyből kettőhöz különálló gardrób is tartozik), két fürdőszobából egy edzőteremből és egy földszinti irodából áll.
Az első emeleten található konyha,nappali és egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, két mosdóval egy olvasószoba és a legnagyobb szoba. A második emeleten pedig az edzőterem és három másik lakószoba egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszobával és egy nappalival.
A háznak nagyobbik lakrészének két bejárata van. Az egyik az udvar felől nyílik a másik pedig, a ház oldalán található, melyről egy terasz nyílik amely a szauna és kinti fürdőszoba felett helyezkedik el.
Mindezek mellett egy pince,kazánházzal és egy tároló melléképület is található
A közelben iskola,óvoda,orvosi rendelő,játszótér és bolt is található.

Műszaki ellátottság:

Központi fűtés
Gázkazán, alumínium radiátorokkal
Villanybojler
Vízteres kandalló
Részben légkondicionált
Korszerűsített fa nyílászárók, három rétegű ablakokkal
Gépesített,teljesen felszerelt konyha
30 cm - es tégla falak, 20 cm- es szigeteléssel

Infrastruktúra:

Közigazgatásilag Komárom városhoz tartozó település
Az utcában bolt és buszmegálló található
A közelben iskola, óvoda, bölcsöde,játszótér
A városrészben vasúti megálló, orvosi - fogorvosi rendelő,állatorvosi rendelő,védőnői szolgálat,pékség,fodrászat,lottózó,dohánybolt és sok egyéb más szolgáltatói egység található

Ára:140 millió Ft
[...]

További extra ajánlatokért keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!