A hét ingatlana

2022.12.17. 15:30

Egyszer ez még sokat érhet: eladó egy halastó és nádas Mocsán!

Bár nem tudhatjuk pontosan, hogyan alakul a jövő, egy biztos, a víz éltető erejének egyre nagyobb értéke lesz. A Mocsán kínált halastó és nádas tehát jó eséllyel több, mint egy turisztikai befektetés. Bár már annak is jó! A természeti kincsér azonban mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Mutatjuk a “mennyit” és a “mit”!

Kemma.hu

“Tata mellett, csodálatos környezetben, Mocsán, a Boldogasszonypusztán, 36,2749 ha területű halastó, nádas, legelő eladó. A külön helyrajzi számon található tó alapterülete 26,4419 ha, amelyhez további 6,9605 ha területű nádas és 2,8725 ha területű legelő tartozik. A nádas és a legelő a halastótól külön albetéten található, de csak egyben eladó!

A jelenlegi, vonatkozó rendezési terv szerint, vízgazdálkodási terület. Az új rendezési terv szerint, a tó közúti, aszfaltozott, híddal határos részétől kb. 75 méter mélységben, a tó teljes terjedelmében Kbtu turisztikai besorolást kap, 10 %-os beépítési lehetőséggel. Mocsán építési telkek, fejlesztési és mezőgazdasági területek, szálló, panzió és vendégház is megtalálható jelenlegi portfóliónkban, az elérhető ingatlanokról érdeklődjön telefonon! Kiváló befektetés, kitűnő ár/érték arány, gyors megtérülés! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!