Hírek

2012.09.23. 19:22

Rendőrök várták a metróba vizelőket

Szombaton egy metrót vertek szét részeg vandálok Budapesten, vasárnap egy buszt firkáltak össze.

origo.hu

Szombat este egy kilencfős csoport megrongálta a kettes metró egyik szerelvényét, a rendőrök azonban már várták őket a Batthyány téren. Egy buszt összefirkáló férfinak vasárnap hajnalban azonban sikerült elmenekülnie az ablakon keresztül.

Egy kilencfős csapat megrongált egy metrókocsit szeptember 22-én, szombaton este az M2-es metró vonalán - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A vélhetően ittas társaság ablaküvegeket tört ki, felszedték az üléseket a helyükről, és a metrókocsiban vizeltek. A belvárosban szálltak fel, és a Batthyány téren szálltak le, ahol viszont a rendőrök fogadták őket, és előállították a tetteseket.

Vasárnap hajnalban a Csillagtelep végállomáson egy 35-ös autóbusz utasterét firkálta össze egy rongáló. A járművezető észlelte a károkozást, és a fiatalember feltartóztatása céljából becsukta a busz ajtajait, a rongáló azonban a busz ablakán kimászva elmenekült. A BKK szerint a vandálok évente több százmillió forint kárt okoznak a BKV járművein.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!