Hírek

2012.09.20. 11:24

Medgyessy Bajnai Gordont akarja

Bajnai Gordont szeretné kormányfőjelöltnek 2014-ben. Szerinte Mesterházy még nem érett meg.

MTI/origo.hu

Medgyessy Péter szerint Bajnai Gordon volt kormányfő az egyedüli személy ma a baloldalon, aki alkalmas a 2014-es miniszerelnök-jelöltségre. Medgyessy szerint Gyurcsány "megbocsáthatatlan hibát követett el", Mesterházy Attila MSZP-elnök pedig még "nem érett meg".

Bajnai Gordon az, aki képes integrálni, illetve egy nehéz gazdasági helyzetet kezelni - jelentette ki Medgyessy Péter volt miniszterelnök a TV2 Mokka című műsorában. szerint ezért Bajnai Gordon volt kormányfő az egyedüli személy ma a baloldalon, aki alkalmas a 2014-es miniszerelnök-jelöltségre.

Medgyessy Péter szerint Gyurcsány Ferenc olyan hibát követett el, ami megbocsáthatatlan. Szerinte nagy mértékben Gyurcsány politikájának köszönhető, hogy a jelenlegi kormánypártoknak kétharmados többségük van a parlamentben. Mesterházy Attila, az MSZP jelenlegi elnöke pedig Medgyessy szerint még "nem érett meg" a kormányfőjelöltségre. Bajnai Gordon 2009 áprilisa és 2010 májusa között vezette a szocialista kormányt.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!